pinklilla topbanner.png

Danish Entrepreneurship Festival 2020

Tak for i år! Det har været den fedeste festival!

Det var et brag af en idéfest for elever og studerende, da tusindvis af nysgerrige, dygtige unge testede deres forretningsideer og mod til Danish Entrepreneurship Festival.

I uge 47 skabte vi online et univers, hvor der hele ugen var mange inspirerende og lærerige tilbud til alle, der arbejder med innovation og iværksætteri. Under Danish Entrepreneurship Festival afholdt vi flere forskellige konkurrencer for elever og studerende. Her blev de unges innovative ideer vurderet af dommere fra forskellige virksomheder og organisationer, og deltagerne fik brugbar feedback på deres planer. Erfarne erhvervsfolk bidragede med rådgivning og seriøs sparring, så de unge fik styrket deres ideer og fik ny viden med hjem.

For lærere og undervisere var der ligeledes super inspiration at hente til arbejdet med entreprenørskab i undervisningen i form af talks med inspirerende mennesker fra det danske iværksættermiljø.

Eventpartnere

Fondens partnerskaber

Danish Entrepreneurship Festival blev arrangeret af Fonden for Entreprenørskab. Fonden arbejder for at fremme unges kompetencer indenfor innovation og iværksætteri ved at integrere og forankre entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. Fonden er desuden det centrale nationale videncenter, som er med til at udbrede og videreformidle forskning om entreprenørskab i undervisningen. Gennem undersøgelser og analyser er Fonden også selv med til at generere ny viden om udbredelsen og effekterne af entreprenørskabsundervisning i Danmark. 

Du kan se vores officielle teaser til Danish Entrepreneurship Festival lige her: 

Konkurrencer

 

Projekt Edison Landsfinale

Projekt Edison er en landsdækkende opfinderkonkurrence for elever i 6.-7. klasse, hvor eleverne finder på nye løsninger inden for årets tema, som i år er "Min Hverdag i Fremtiden".

Læs mere

Da Vinci

Eleverne skal i Da Vinci-konkurrencen præsentere en løsning på en samfundsmæssig problemstilling, som de i teams har udviklet i løbet af efteråret.

Læs mere

Kickstart Programme Landsfinale

Kickstart Programme er et innovations- og iværksætterforløb for elever på grund- og hovedforløb på EUD og EUX.

Læs mere

Idékonkurrencen - Grundskoler

I Idékonkurrencen får eleverne mulighed for at præsentere deres idéer både mundtligt og skriftligt for erhvervsfolk, som giver sparring og feedback.

Læs mere

Idékonkurrencen - Ungdomsuddannelser

I Idékonkurrencen får eleverne mulighed for at præsentere deres idéer både mundtligt og skriftligt for erhvervsfolk, som giver sparring og feedback.

Læs mere

Del din idé - Videregående uddannelser

Alle studerende har mulighed for at præsentere sin idé både mundtligt og skriftligt for erhvervsfolk, som giver sparring og feedback.


All students can present their idea in front of businesspeople and get competent feedback. For more information press:

Idékonkurrencen - Videregående uddannelser

I Idékonkurrencen får studerende mulighed for at præsentere deres idéer både mundtligt og skriftligt for erhvervsfolk, som giver sparring og feedback.

All students can present their idea in front of businesspeople and get competent feedback. For more information press:

Læs mere

Mikrolegat

Hvis du har en god idé, og er du elev eller studerende over 18 år, kan du hos Fonden for Entreprenørskab søge et Mikrolegat til videreudvikling af idéen.

Læs mere

Kontakt

Catrine Engelgreen
Projektleder, Danish Entrepreneurship Festival
Mobil: 52116660
Mail: catrine@ffefonden.dk

  • En del af Fonden for Entreprenørskab