Bliv klogere på læringsforløbet til Danish Entrepreneurship Festival

Som noget helt nyt tilbyder vi i år et undervisningsspor, så du har mulighed for at benytte Danish Entrepreneurship Festival som læringsforløb i din undervisning. Dette tilbud er både til dig, der har elever, der har brug for et komprimeret forløb i entreprenørskab, og til dig, der måske ikke har den store erfaring i entreprenørskabsundervisning. Forløbet er til ungdomsuddannelser.

 

Dette webinar er et tilbud som en del af forberedelsen til deltagelsen i læringsforløbet.

 

Vi udbød to webinarer. Desværre er det første, d. 4. november, aflyst.

 

Det andet webinar vil finde sted tirsdag d. 9. november kl. 14-15

 

I webinaret får du en introduktion til undervisning i innovation og entreprenørskab. Du kommer blandt andet til at prøve nogle af de øvelser, eleverne møder i læringsforløbet. Efter webinaret har du et indblik i, hvilke elementer og værktøjer, undervisning i innovation og entreprenørskab kan indeholde.

Vi kommer igennem emner som

  • Kreativitet
  • Bæredygtighed
  • Netværk
  • Målgruppe
  • Pitch

 

Læringsforløbet kommer til at foregå som en del af Danish Entrepreneurship Festival, og finder sted i uge 47.

 

Elevernes udbytte af læringsforløbet

Forløbet er en introduktion til entreprenørskab og træner de unges innovative og kreative kompetencer. Under forløbet lærer eleverne noget om – og træner deres evner inden for – kreativitet, idégenerering og -udvælgelse, markedsundersøgelse, bæredygtighed, målgrupper, netværk, modtagerperspektiv og pitch. Forløbet afsluttes med, at eleverne evaluerer deres egen læring under forløbet.

 

Forløbet er bygget op med en blanding af øvelser, oplæg og panelinterviews, og din rolle som lærer vil primært være at facilitere øvelserne og støtte og/eller udfordre eleverne under forløbet. Vi hjælper dig hele vejen og tilbyder inspiration, webinarer og en lærervejledning forud for festivalen, så du og din klasse er fuldstændig klar til uge 47.
 

 

Ugen følger festivalens program, som byder på fire spændende temaer, som lærere og elever kan dykke ned i. Hver dag starter med, at dagens konkurrence skydes i gang. Herefter starter undervisningsforløbet med en kort introduktion til dagens tema og indhold.

Webinar d. 9. november til læringsforløbet under Danish Entrepreneurship Festival 2021

Jeg er indforstået med, at Fonden for Entreprenørskab indsamler og opbevarer mine oplysninger. I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende arrangementet og til efterfølgende statistisk overblik, som omfatter antal deltagere i Fondens tilbud. Ved registrering som deltager accepterer du samtidig at vi må kontakte dig med informationer vedrørende webinaret og det tilhørende forløb, samt at vi må kontakte dig efterfølgende med henblik på en evaluering af forløbet og webinaret.