Festivalens fire spændende temaer

Festivalen foregår over en hel uge, og hver dag har sit eget entreprenørielle tema. Temaerne kan følges kronologisk i et samlet undervisningsforløb hvor lærere og elever guides igennem fra ide til pitch.

Til hvert tema er der en guide, der introducerer dagen og hjælper lærere og undervisere, der ønsker at anvende ugen som forløb. Festivaltemaerne giver også mulighed for at dykke ned i særlige faglige områder.

 

Temaerne er i 2021

  • Ide og kreativitet
  • Ideer i en ny virkelighed
  • Pitch og præsentation
  • Det entreprenørielle mindset

 

Guiden vil indeholde historier, cases og eksempler på materialer, der udgør et sammenhængende forløb. Guiden vil også indeholde eksempler på, hvordan man kan anvende forløbet eller dele af det i sin undervisning - både i specifikke fag og generelt. Der vil være guides og indhold til alle undervisningsniveauer.

 

Alt indhold, der produceres til ugen, vil ligge tilgængeligt efterfølgende. Enkelte elementer vil være tilgængelige inden ugen, for at man som lærer/underviser kan forberede sig på ugen.

 

Hver dag starter med, at dagens konkurrence skydes i gang. Herefter er der en introduktion til dagens tema, hvor dagens indhold kort introduceres, og herefter sendes dagens videnstalk eller -oplæg. Hver dags talk vil være til alle, der er interesserede i at lære mere om dagens tema, og giver det fundament, dagen bygger på. De forskellige temaer for ugens dage er sammensat, så det er oplagt at arbejde med indholdet som et forløb. Men indholdet udformes på en måde, så man også sagtens kan deltage bare en enkelt dag.