Bliv dommer

Vil du være med til at inspirere elever og studerende i alle aldre til at udvikle og arbejde videre med deres idéer? Så bliv dommer til Danish Entrepreneurship Festival 2021, der foregår online i uge 47!

 

 

 

Brænder du for innovation og entreprenørskab? Som frivillig dommer online til Danish Entrepreneurship Festival får du en unik mulighed for at bidrage til en fed og lærerig oplevelse for unge med iværksætterdrømme.

 

Vi søger engagerede folk med forskellig erfaring, der har interesse for at guide og motivere elever og studerende med at videreudvikle deres idéer.

 

Du behøver ikke selv at være iværksætter for at være frivillig - vi mener nemlig, at entreprenørskab skal være for alle - og de unge får et stort udbytte af at få input, sparring, bedømmelse og feedback fra folk med forskellige faglige baggrunde.

 

 

Hvad er Danish Entrepreneurship Festival?

 

Danish Entrepreneurship Festival er uddannelsernes online entreprenørskabsuge og danner en helt ny ramme for skoler og uddannelsernes arbejde med entreprenørskab. Formålet med Festivalen er at inspirere og motivere børn og unge, og give dem lyst til at prøve kræfter med innovation og entreprenørskab. Festivalen afholdes i uge 47, og byder på en bred palet af indhold indenfor det entreprenante interessefelt.

 

Programmet byder på talks og interviews med spændende iværksættere, workshops og så selvfølgelig de konkurrencer, der bliver afholdt for de unge deltagere. Festivalen afvikler en række konkurrencer for elever og studerende på forskellige niveauer og med forskellige faglige fokuspunkter - og her får vi brug for din hjælp!

 

  

Hvad forventes du at bidrage med som frivillig dommer?

 

Som frivillig dommer er din vigtigste opgave at give deltagerne sparring og feedback, så de udvikler deres entreprenørielle kompetencer og får mod på at arbejde videre med deres idéer. Mange af deltagerne er nye indenfor præsentation og pitch, så det er vigtigt at have forståelse for dette.

  

Konkurrencerne er fordelt på forskellige niveauer og klassetrin, og afholdes på forskellige dage i ugen. Du vil ikke fungere som dommer i alle Festivalens konkurrencer, men kan tilmelde dig de ugedage og konkurrencer, du er interesseret i at bidrage til.

 

 

 

Har du ikke mulighed for at deltage i denne omgang, kan du altid tilmelde dig som frivillig hos Fonden for Entreprenørskab - så kontakter vi dig hvis vi har lignende arrangementer, eller andre spændende tilbud til dig.

 

Kender du andre, der vil give en hånd som frivillig dommer til Festivalen? Så er du meget velkommen til at dele denne side eller kontakte os, hvis du har idéer til, hvor vi kan opfordre dygtige, nysgerrige, mulige dommere til at melde sig på banen.

 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på festival@ffefonden.dk