Se programmet for Danish Entrepreneurship Festival 2022 i Messe C lige her

 Tidsplan for Messe C d. 30. november 

Halplan


 

Praktisk information

MESSE C - DEN 30. NOVEMBER 2022

GARDEROBE

Der er mulighed for gratis garderobe ved indgangen. OBS: Uden bemanding.

TOILETTER

Toiletter er tilgængelige i indgangshallen. 

MAD/MADPAKKE

Der er mulighed for at købe mad i Messe C og du er også velkommen til at spise din egen medbragte madpakke i picnic-og caféområdet. 

Der vil også være mulighed for at I kan bestille en kasse med sandwich, kildevand og frugt på forhånd, så I ikke behøver at tænke på madpakker – Bestillingsskemaet er her.

PARKERING

Messe C har flere end 3500 gratis parkeringspladser. Kommer du som foredragsholder har vi reserveret pladser til dig lige ved indgangen. Du parkerer bare i de orange båse.

Kommer du i el-bil? Vi har tre opladestationer klar, så du kan oplade, imens du er indenfor.

TRANSPORT

Messe C ligger 25 minutter på gåben fra Fredericia banegård.

Der afgår busser ved Fredericia banegård, som du kan tage direkte ud til Messe C. Du kan tjekke ankomst- og afgangstider på rejseplanen.

SKRALD

Der er placeret skraldespande i Messe C, hvor du kan smide dit affald ud.

FOTOGRAF PÅ ARBEJDE

Vi gør opmærksom på, at vi har professionelle fotografer på arbejde hele dagen, og vi forventer at bruge billederne fra dagens begivenheder efterfølgende. Hvis du (eller din familie) IKKE ønsker, at der bliver vist billeder af dig i offentlige medier på eller efter denne dag, skal du/I selv med det samme give udtryk for det over for fotografen.

 

Vil du se hvad du gik glip af i København den 15. november? Så kan du se programmet for Danish Entrepreneurship Festival i Øksnehallen lige her!